font-family: 'Open Sans', sans-serif;

 

BODYSHAPING SALON KRIMPENERWAARD

 

 

Ik ben Sylvia Breetveld, en samen met mijn echtgenoot exploiteer ik al meer dan 26 jaar Healthcenters  op verschillende lokaties in Nederland.

 

Naast mijn ervaring op het gebied van fitness - en aerobics trainingen ben ik ook al jaren actief als Personal Trainer, dus ik weet als geen ander wat het is om mensen persoonlijk te begeleiden, stimuleren, motiveren en dus echt goed te coachen. Als gediplomeerde sport, voeding & mental coach zorg ik ervoor dat u uw doelstellingen gaat behalen.

 

Ik leer mensen te leven met een gezond lichaam, ik leer aan mensen hoe ze kunnen leven zonder of met minder stress, want dit gaat vaak gepaard met lichamelijk klachten, ik geef mensen ook tools nadat zij het streefgewicht hebben behaald niet steeds weer aan te komen in gewicht en terug te vallen maar juist door een regelmatige voedingspatroon gezond te leven. Want een gezond leven begint bij uzelf.

 

In de loop van de jaren merk ik dat sommige vrouwen en mannen toch blijven kampen met bepaalde plekken vetophopingen, meestal op bepaalde probleemzones zoals buik, rug, love-handles, zadeltassen, heupen, armen en knieën.

 

Het vet wat achter de spieren en om de organen ligt kunt u dus door gezonde voeding en lichaamsbeweging verminderen, dit noemen we Visceraal vet. Maar vetcellen die net onder de

huid liggen en boven de spieren krijgt u helaas niet altijd weg. Gelukkig zijn er nu bepaalde behandelingen die ervoor zorgen dat u hier voorgoed van af bent.

 

Er ontstaat namelijk steeds meer ergernis, dat nadat u veel sport en op uw voeding let, het vet

op probleemzones toch blijft zitten. Voor de mensen die het vet op deze probleem plekken willen aanpakken, maar liever niet onder het mes willen, zijn er dus alternatieven in plaats van alleen

liposuctie. Het is nadrukkelijk dus geen oplossing voor mensen met een body mass index boven de 30.

Er zijn dus echt behandelingen die ervoor kunnen zorgen dat u kleinere hoeveelheden vet kunt verwijderen.

 

Uiteindelijk heb ik besloten om een salon te openen om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen, om ongewenste vetcellen veilig, volledig en voorgoed te verwijderen.

 

 

Samen met mijn team, bieden wij u op een professionele manier en in een heerlijke ontspannen ruimte, de oplossing. Wij zorgen ervoor dat hardnekkige vetrolletjes,

die met diëten en/ of sporten niet weggaan, nu wel definitief verdwijnen.

 

 

Wij geven persoonlijk aandacht en begeleiden intensief, want ons uiteindelijke doel is dat iedereen zich na een behandeling/kuur letterlijk en figuurlijk lekker in zijn -of haar vel voelt.

Wij blijven investeren in de beste methode om het maximale resultaat te behalen.

Wij werken uitsluitend met de beste mensen, producten en apparatuur. Om een compleet aanbod aan behandelingen betreffende uiterlijke verzorging te kunnen bieden.

Ons team volgt regelmatig trainingen en cursussen om continue up-to-date te blijven.

Wij staan bekend om onze expertise, gastvrijheid maar ook om onze gezellige en gemoedelijke sfeer. Klanten voelen zich bij ons al gauw thuis, wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en graag bij ons terugkomt.

 

Bij BodyShaping Salon Krimpenerwaard hebben we hart voor onze klanten en streven we ernaar om u het allerbeste te bieden op het gebied van figuurverbetering.

Bellen kan

altijd naar:

06 - 460 525 75

 

Vul hieronder het

formulier in

en wij nemen zo snel

mogelijk contact

met u op.

DIRECT CONTACT

 

Overtuigd?

 

Maak dan snel een afspraak.

 

 

OPENINGSTIJDEN:

 

OPEN VOLGENS AFSPRAAK,

GEEN VRIJE INLOOP

*Alle resultaten en ervaringen kunnen per cliënt verschillen.

ONS ADRES:

 

IJsseldijk 99

2924 AX Krimpen aan den IJssel

 

0180 - 553 006 of 06 - 460 525 75

 

Info@bodyshapingsalon.nl