font-family: 'Open Sans', sans-serif;

 

 

AROSHA BODY RESCUE LICHAAMSPRODUCTEN THUISGEBRUIK

INTENSIEVE CELLULITE crème

 

Een intense cosmetische cellulite crème ontwikkeld om de bloedcirculatie en lymfestroom te stimuleren. De werkzame bestanddelen helpen bij de verwijdering van vet, toxines en water uit het behandelgebied. Dit verbetert elasticiteit van de huid aanzienlijk: een gladdere, stevigere structuur. Actieve ingrediënten: Rhodysterol en Sculptosane, Cafeïne, L-carnitine, Ruscus en Fucus Hedera en Paardenkastanje

STRIAE crème

 

Een intense behandeling om de celregeneratie te stimuleren en het herstructureren van het bindweefsel met het doel de huidtint en structuur te verbeteren. Perfect voor striae door zwangerschap, borstvoeding, obesitas, dieet, groei spurts, enz. Actieve ingrediënten: Vanistryl, Collageen, Organisch Silicium, Elastine, Allantoïne, tarwe- en amandelolie, Ureum, Centella Asiatica en Mimosa.

INTENSIEVE HUIDVERSTEVIGENDE crème

 

Een oplossing voor het verbeteren van de stevigheid, elasticiteit, structuur en hydratatie van de huid. De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn collageen en elastine die helpen bij het stimuleren van de fibroblast activiteit en de synthese van collageen om zo de cellen te versterken in de diepere lagen van de huid. Actieve ingrediënten: Collageen, Elastine, Allantoïne, Panthenol, Dimethylethanolamine (DMAE), zoete amandel- en tarwekiemolie, Glycerol, Centella Asiatica, Ginseng, Haver, Klimop en Mimosa.

BORST EN DECOLLETÉ gel

 

Een delicate behandeling bestemd voor borsten en decolleté bij tekenen van verlies van stevigheid en rimpelende huid. Bevat speciale plantenextracten die op een natuurlijke manier bijdragen aan het creëren van een stevigere, strakkere en gelifte huid in gebied van de borsten en decolleté . Actieve ingrediënten: 20% Kigelia africana, 10% Organisch Silicium, Hydrogel.

ENZYMATISCHE PEELING

 

Deze enzymatische peeling is een milde maar zeer effectieve behandeling voor het verwijderen van dode huidcellen. Het gebruik van deze peeling zorgt voor een betere opname van de Arosha crème en een gezondere stralende huid. Actieve ingrediënten: Fruitextracten (Papaja, Mango, Kiwi, Aardbei, Citroen).

Makkelijker kunnen we het u niet maken!

 

Bekijk het producten assortiment

(klik op de afbeelding).

 

of

 

GEEF U BESTELLING TELEFONISCH DOOR OF BIJ ONS AAN DE BALIE!

Bellen kan

altijd naar:

06 - 460 525 75

 

Vul hieronder het

formulier in

en wij nemen zo snel

mogelijk contact

met u op.

DIRECT CONTACT

Mental coaching & Personal  Training Krimpen

Overtuigd?

 

Maak dan snel een afspraak.

 

 

OPENINGSTIJDEN:

 

OPEN VOLGENS AFSPRAAK,

GEEN VRIJE INLOOP

*Alle resultaten en ervaringen kunnen per cliënt verschillen.

ONS ADRES:

 

IJsseldijk 99

2924 AX Krimpen aan den IJssel

 

0180 - 553 006 of 06 - 460 525 75

 

Info@bodyshapingsalon.nl